| Vista søker nye medarbeidere med erfaring

Vista søker nye medarbeidere med erfaring

Oslo, 25.05.2020

Nye muligheter under korona? Vista Analyse søker medarbeidere med erfaring

Vista Analyse er et forskningsbasert utredningsmiljø i rivende utvikling. Vi ser nå etter to-tre samfunnsøkonomer/samfunnsvitere eller andre eksperter med kompetanse på og erfaring med analyse, utredning og/eller forskning. Vi er blant annet interessert i personer med kompetanse innen evaluering, utviklingsøkonomi eller transportøkonomi, men også andre tema er av interesse.

Du ser på deg selv som faglig sterk og har lyst til å utvikle deg videre i et trygt faglig fellesskap. Du er flink til å uttrykke deg skriftlig og muntlig, er hyggelig og omgjengelig, og liker å finne ut av ting. Du har gode attester og karakterer, og minst syv års relevant jobberfaring.

Vi tilbyr god lønn og ordnede arbeidsforhold, spennende oppgaver knyttet til viktige samfunnsspørsmål, og en sjanse til å utvikle deg sammen med noen av landets beste samfunnsøkonomer.

Vista som arbeidsplass er en plattform for å utnytte din kompetanse til å gjøre meningsfulle oppgaver som oppdragsgivere har behov for. Hele verden er vår arena og mulighetene er usedvanlig mange. Vi håper du vil bli med å utvikle oss videre.

Søknadsfrist 7. juni. Send en epost til soknad@vista-analyse.no med nødvendige vedlegg, eller ta en telefon til daglig leder Haakon Vennemo, tlf 911 36 716

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website