Sarah Eidsmo

Sarah er utdannet samfunnsøkonom med mastergrad fra Universitetet i Oslo og bachelorgrad i politisk økonomi fra Universitetet i Bergen. I Vista Analyse har Sarah tatt del i prosjekter innenfor blant annet fornybar energi, energieffektivisering, konsekvensutredninger for næringsliv og regional utvikling. I evalueringen av Samfunnsløftet for Sparebank 1 Nord-Norge har Sarah ansvar for den kvantitative analysen. Hun har også hatt ansvar for datainnsamling, bearbeiding, og analyse av data i flere andre prosjekter.

Sarah skrev en empirisk masteroppgave hvor hun brukte en difference-in-difference modell og event study design for å undersøke sammenhengen mellom installasjon av hurtigladere og elbilandel på kommunenivå. Gjennom arbeidet med masteroppgaven har hun tilegnet seg god kunnskap om markedet for elbiler og elbilladere, datainnsamling og bearbeiding, økonometriske modeller, og GIS.

Ved siden av masterstudiene har Sarah jobbet deltid som junior-analytiker i avdeling for forretningsutvikling og analyse i Veidekke ASA. I denne stillingen har hun i hovedsak arbeidet med analyser av det skandinaviske bygg- og anleggsmarkedet, og nyboligmarkedet i Norge og Sverige. Hun har også gjennomført en analyse av hvordan behovet for gjenoppbygging i Ukraina vil påvirke det skandinaviske bygg- og anleggsmarkedet. Analysen har blitt presentert internt for Veidekkes konsernledelse, og senere i et seminar arrangert av DNB markets.

For en fullstendig liste over Sarahs prosjekterfaring, se CV på høyre side.

Publikasjoner av Sarah Eidsmo:
NavnSarah Eidsmo
TittelAnalytiker
Telefon+47 99 22 91 05
Epostsarah.eidsmo@vista-analyse.no
KontoradresseMeltzers gate 4, 0257 Oslo
CVLast ned pdf | 189.4 kB

Vista-analyse.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsenGDPR