Ny ledelse i Vista Analyse

Oslo, 16.05.2023

Orvika Rosnes er tilsatt som ny daglig leder. Orvika er samfunnsøkonom, med doktorgrad innen energi- og ressursøkonomi. Hun kom til Vista Analyse i 2018, og har tidligere erfaring fra ECON, forskningsavdelingen i SSB og Direktoratet for økonomistyring (DFØ). Orvika har over 25 års erfaring med evalueringer og analyser av tiltak, virkemidler og reformer, både som forsker og som konsulent. Hun har jobbet særlig med analyser som omhandler energi- og klimapolitikk, men også andre felt og sektorer.

– Vista Analyse har mange svært dyktige konsulenter, som alle ønsker å utføre oppdrag med høy faglig kvalitet. Jeg gleder meg til å lede utviklingen av Vista på daglig basis, sier Orvika.

Dag Morten Dalen er ny styreleder i Vista Analyse. Dag Morten er professor i samfunnsøkonomi ved Handelshøyskolen BI og partner i Vista Analyse. I tillegg til omfattende erfaring med forskning, undervisning og konsulentvirksomhet, har han bred erfaring med ledelse og styrearbeid.

– Prosjektene Vista Analyse utfører for offentlige og private oppdragsgivere viser verdien av høy akademisk kompetanse for løse samfunnsproblemer og treffe gode beslutninger. En god strategisk utvikling av selskapet får høy prioritet i styrearbeidet i tiden som kommer, sier Dag Morten.

Styret takker Haakon Vennemo og Ingeborg Rasmussen for innsatsen som henholdsvis daglig leder og styreleder.

Vista-analyse.no bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg den beste opplevelsenGDPR